Makeup geek eyeshadows

MakeupGeek Eyeshadows offer high-end quality at affordable rates. Order eyeshadow pans online for fast worldwide shipping ! All About This Color: Named after one of our favorite guilty pleasures this medium maple brown color will have you coming back for more. Ideal for the summer months for a soft wash of color or paired up with a darker shade . Makeup Geek Eyeshadow Pan is a highly pigmented eyeshadow designed to fit into an empty refillable palette.

Fabulously cruelty-free, Eyeshadow Pan glides exquisitely onto the eyelids, coating the skin.

Based on Reviews, 1Quick Reviews. Review van mijn nieuwe Makeup Geek eyeshadows in Shimma Shimma, Peach Smoothie, Crème Brulee, Cocoa Bear, Mocha, Prententious, Steampunk en Secret Garden. I recently ordered makeup geek several of their eyeshadow pans so I haven’t gotten any product yet to say. Al wat langer had ik oogschaduws van Make-up Geek Cosmetics op het oog.

The In-Between: Highly . Bij onder andere NikkieTutorials zag ik een paar prachtige knallers voorbij komen. Hoewel ik dolblij ben met mijn matte paletten, miste ik wat knallende shimmers voor de binnenste ooghoeken in verschillende kleuren. Daarom besloot ik bij .

Het is mijn tijd op mijn Make-up Geek Eyeshadows aan jullie te laten zien! Uiteraard met bruine, warme tinten. Dit zijn alle kleuren die ik gekozen heb.

Find and save ideas about Makeup geek eyeshadow on Pinterest. See more ideas about Makeup geek, Makeup geek eyeshadow palette and Makeup geek eyeshadow swatches. Thankfully, Makeup Geek is now being stock on Beautybay. Finally no more worrying if the postman is going to ask you to cough up some more cash.

These are hands down my most used . See 1member reviews, ingredients and photos. My eyeshadow skills are average at best, and I am not afraid to own up to it. However, I might be on the road to soon being above average, . Door Ellen – Makeup Geek is in relatief korte tijd een behoorlijke hype geworden in Nederland.

Zowel Nederlandse als buitenlandse r zijn lyrisch over deze oogschaduw. Als iets een hype begint te worden raak ik nieuwsgierig want zou het dan echt zo geweldig zijn? Ik besloot een aantal .