Gebruiksaanwijzing magnetron sterilisator hema

Ik vind het een erg handige sterilisator : in slechts minuten klaar en geen kalkaanslag, zoals bij het uitkoken in een pan water. Ik kan er makkelijk twee kolfsets en twee flesjes tegelijk in kwijt. Hallo, ik heb een vraagje over de magnetron sterilisator van de Hema. Magnetronsteralisator bambino?

Welke magnetron sterilisator ? Ik ben alleen de gebruiksaanwijzing kwijt.

Bekijk onderwerp – handleiding hema. Ik heb een bak gekocht bij de Hema om flessen e. Als je dus niet zo stom bent om de gebruiksaanwijzing kwijt te raken. Is er dus iemand die de gebruiksaanwijzing nog wel heeft en mij kan vertellen hoeveel . A0oxFZ6WbhQ Vergelijkbaar jan.

Geüpload door Difrax Bilthoven Veilig steriliseren met de magnetronsterilisator van Difrax. De Difrax magnetronsterilisator doodt. Overal vindt ik andere tijden iemand.

Ik heb degene van de hema en daar stond op de verpakking 5watt en dan minuten schijnt per ding nog verschillend te wezen. Werkt prima en past precies in onze kleine magnetron. Het scheelt enorm in prijs vergeleken met die van andere merken. Wie heeft voor mij de gebruiksaanwijzing voor de magnetron sterilisator , ik ben hem helaas kwijt!

Prenatal magnetronsterilisator. De magnetronsterilisator steriliseert flessen tegelijk, inclusief accessoires. Het is mogelijk om verschillende soorten merken in de sterilisator te plaatsen. Je hoeft de sterilisator alleen maar te vullen met . Bij de vorige baby had ik een elektrische sterilisator, die een laagje water liet koken, terwijl de flesjes in de bak erboven werden uitgestoomd. Volgens de vriendin die mij de magnetronsterilisator gaf hoef ik het ding . Koop of Verkoop hema op Marktplaats.

Ik wil graag weten of de flessen van avent in de magnetron – sterilisator van de hema passen. Ik kon er alleen niet uit opmaken of dat werkt en aan het hema -personeel hier heb je weinig. Sterilisator vullen met flesonderdelen. Plaats de sterilisator altijd vrij in het midden van de magnetron. Ik ga de flessen steriliseren op 8watt dat betekent minuten in de magnetron.

Het vermogen en het aantal minuten staat duidelijk uitgelegd in de gebruiksaanwijzing. En voor als je baby wat ouder is: slaapzakjes van de Hema , met afritsbare mouwen, heerlijk.

De tijd van uitkoken is nu weer aangebroken tot ik mij ineens bedacht dat ik ook nog een magnetron sterilisator in de kast heb staan. Ik weet niet of het uitmaakt, maar het is een sterilisator van de HEMA. Heb gehoord dat ik mijn kolf niet in de magnetron – sterilisator mag doen,. Helaas laat ons geheugen ons in de steek: hoe lang . Hij is makkelijk in gebruik en het scheelt veel uitkoken van flessen en kolf materialen. Kan iemand mij vertellen hoeveel water hier in moet voor gebruik?

Ik heb hem al een tijdje niet meer gebruikt en heb geen idee hoeveel water. Nu zit er geen gebruiksaanwijzing bij en ik vraag me af hoe die werkt. Hoe selecteer ik het juiste vermogen en de juiste tijd op de magnetron ? Hoe lang blijven items na een volledige cyclus steriel? Hoe moet ik voorwerpen die niet in de gebruikershandleiding staan, in de sterilisator plaatsen? Kan ik de voorwerpen steriliseren . Een magnetron sterilisator is een apparaat waar je babyspullen als speentjes, babyflesjes en borstkolven mee kunt steriliseren.

Op deze manier schakel je binnen enkele minuten schadelijke bacteriën uit. Naast magnetronsterilisators .